Bijeenkomsten en activiteiten

De historische museumboerderij “het Hofshuus” en de bijbehorende veldschuur “Gesinkschure” kunnen ieder afzonderlijk maar ook gezamenlijk worden gehuurd voor uiteenlopende bijeenkomsten en activiteiten, die passen binnen de sfeer en de omgeving van gebouwen en terreinen. Daarbij zou je kunnen denken aan sfeervolle bijeenkomsten en activiteiten, maar ook aan vergaderingen, exposities, presentaties etc. De huurder heeft de vrije keuze om de facilitering van de bijeenkomst helemaal zelf ter hand te nemen met gebruikmaking van de aanwezige middelen of dit te laten doen door de lokale horeca.

De gebouwen en terreinen lenen zich door ideale ligging dicht tegen het dorp uitstekend voor evenementen van “sociaal-culturele aard”. Op de terreinen zijn tenten e.d. niet toegestaan voor persoonlijke en besloten evenementen.

Uit veiligheidsoverweging dient de groepsgrootte beperkt te blijven tot maximaal 50 personen voor het Hofshuus en maximaal 100 personen voor de Gesinkschure.

In beide gelegenheden mag niet gerookt worden.

In het Hofshuus zijn de zolder en het voorhuis (grote keuken) afgesloten en in de Gesinkschure is eveneens de zolder afgesloten. Bij mooi weer kunt U zowel bij het Hofshuus als de Gesinkschure de deeldeuren openzetten en ook gebruik maken van het erf met bijbehorende zitgelegenheden.
Het is verboden om een tent te plaatsen.

Bij de huur inbegrepen zijn o.a:
meubilair, kopjes, glazen, keukendoeken, toiletpapier, koffiezetapparatuur en koelkast(en).
Echter voor de inwendige mens moet u zelf zorgen (of laten zorgen); dit geldt dus voor het eten en drinken zelf, maar ook de borden en het bestek hiervoor.

Deze unieke locatie en de historische waarde ervan willen wij graag met u delen maar dit kan alleen als u het Hofshuus en de Gesinkschure na gebruik weer net zo oplevert als dat u het ontvangen heeft, dus onbeschadigd, opgeruimd en schoongemaakt!

Voor gedetailleerde huurvoorwaarden en overige informatie kunt u bellen of mailen: