Bezoek Rabobank

 

VARSSEVELD- Net als voorgaand jaar bleek dat Stichting Museum Kerspel Varsefelt wederom in de top tien was geeindigd in de Rabobank Clubkas Campagne, met dank aan iedereen die gestemd heeft. Dit jaar werd een cheque met het bedrag van maar liefst 1.109,31 euro overhandigd!
Het oude dierenverblijf was dringend aan vervanging toe en mede dankzij het ontvangen geldbedrag van vorig jaar is inmiddels door de vele vrijwilligers van het Hofshuus een prachtig, nieuw exemplaar gerealiseerd.
Het leek het bestuur van het Hofshuus een keer tijd haar erkentelijkheid te tonen door de directievoorzitter Rabobank Graafschap, mevrouw Wendy Verlaan, uit te nodigen.
Donderdag 22 juni jl. bezocht mevrouw Verlaan de museumboerderij aan de Leemscherweg in Varsseveld. Een prima gelegenheid voor het Hofshuus om mevrouw Verlaan met gepaste trots en waardering concreet te kunnen tonen dat het geldbedrag in haar werkgebied goed besteed wordt . In het bijzijn van de vrijwilligers werd door haar het nieuwe dierenverblijf met nieuwe weide-afrastering bewonderd, waarna een uitgebreide rondleiding in en rond Het Hofshuus volgde.